Tarief

Jemakelaar.nl hanteert een tarief waarbij jouw belang ook ons belang is! De courtage is grotendeels gebaseerd op prestatie

Naast een basistarief van €595 bestaat de courtage uit een bonus van 7% over het bedrag dat we van de vraagprijs af onderhandelen.

Voorbeeld tariefberekening:

De vraagprijs voor een woning is €189.000. De woning wordt voor je aangekocht voor €176.000 (verschil €13.000)

Tarief berekening: €595 + €910 (7% over €13.000) Onze nota in dit voorbeeld €1405,- excl. Btw. Je financieel voordeel in dit geval ca. €11.300 en natuurlijk word je van bezichtiging tot de sleuteloverdracht bij het aankooptraject begeleid.

Bouwkundige keuring

In de meeste gevallen is het aan te raden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Het kan gebeuren dat je na inzage van het keuringsrapport de koop wilt annuleren of eventueel de prijsonderhandelingen opnieuw wilt openen. Wij organiseren de keuring voor je voor €185 (ex. btw). Het rapport is ook te gebruiken voor de hypotheek en NHG.

Wil je meer weten over een bouwkundig rapport, lees dan hier verder

Waarom ‘JeMakelaar’?

  • Betaling achteraf via de notaris *
  • No-cure no-pay

* = In veel gevallen is het mogelijk makelaarskosten mee te financieren in je hypotheek en sowieso betaal je onze nota pas via de eindafrekening van de notaris dus bij de feitelijke overdracht.

Als de aankoop, om welke (legitieme) reden niet doorgaat, ben je ons niets verschuldigd uitgezonderd de kosten voor een bouwkundige keuring indien die heeft plaatsgehad.

Krijgen we niets van de prijs af?

Voor het geval dat er niets van de prijs af kan en je de woning toch wilt kopen, ben je ons het basistarief van €595 excl. btw verschuldigd. Daarvoor word je van A tot Z bij het aankooptraject begeleid.

 

Het kan snel gaan met de verkoop van de woning waar je nou net een oogje op had, wacht daarom niet te lang. Wil je een woning met ons bezichtigen?

Reageer dan vrijblijvend.

We zijn actief in de gehele randstad en een bezichtiging is zonder verplichting!

jemakelaar.nl - onafhankelijk aankoopmakelaar