Tarief

Onze courtage is grotendeels gebaseerd op prestatie!

Naast een basistarief van €695 (no cure-no pay) bestaat de courtage uit een bonus van 7.5% over het onderhandelresultaat (=wat we van de vraagprijs af kunnen onderhandelen)

Een voorbeeld. Stel, de vraagprijs van een woning is €300.000, dan betaal je bij de meeste makelaars al gauw  €2.500 (excl.btw) aan courtagekosten veelal ongeacht de aankoopprijs.

Bij JeMakelaar.nl betaal je €695 indien aangekocht wordt voor de vraagprijs. Als we er in slagen voor minder dan de vraagprijs te kopen komt er 7.5% over het behaalde onderhandelresultaat bij. Deze tarieven zijn BTW vrij!

Bouwkundige keuring

In veel gevallen is het aan te raden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Het kan gebeuren dat je na inzage van het keuringsrapport de koop wilt annuleren of eventueel de prijsonderhandelingen opnieuw wilt openen. Wij organiseren een keuring voor €325 incl. BTW. Het rapport is tevens te gebruiken voor de hypotheek en NHG.  Wil je meer weten over een bouwkundig keuring, lees dan hier verder.

Waarom nog meer kiezen voor JeMakelaar.nl

  • Betaling achteraf via de notaris
  • Over de makelaarscourtage betaal je geen BTW
  • No-cure no-pay (Als de aankoop, om elke (legitieme) rede niet doorgaat, ben je ons niets verschuldigd. (behalve kosten voor de keuring indien die heeft plaatsgehad)
  • Vrijblijvend bezichtigen en aansluitend advies
  • Volledige begeleiding van bezichtigen t/m overdracht bij de notaris

Wil je een woning met ons bezichtigen?

Bel 070 3641963 of reageer via het contactformulier