Tarief

Onze courtage is grotendeels gebaseerd op prestatie!

Naast een standaardtarief van €595 (no cure-no pay) bestaat de courtage uit een bonus van 7% over het onderhandelresultaat.

Een voorbeeld. Stel, de vraagprijs van een woning is € 300.000. Dan betaal je bij een traditionele makelaar ca. €2.500 aan courtagekosten ongeacht de aankoopprijs. Bij JeMakelaar.nl betaal je €595 indien aangekocht wordt voor de vraagprijs of meer. In vergelijking tot de traditionele makelaarscourtage levert dit een voordeel op van ca. €1.900. Als we er in slagen voor minder dan de vraagprijs te kopen komt er 7% over het behaalde onderhandelresultaat bij (€595 +7% over het verschil vraag en aankoopprijs)

Bouwkundige keuring

In veel gevallen is het aan te raden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Het kan gebeuren dat je na inzage van het keuringsrapport de koop wilt annuleren of eventueel de prijsonderhandelingen opnieuw wilt openen. Wij organiseren de keuring voor €255 incl. Het rapport is tevens te gebruiken voor de hypotheek en NHG.  Wil je meer weten over een bouwkundig keuring, lees dan hier verder.

Waarom nog meer kiezen voor JeMakelaar.nl

  • Betaling achteraf via de notaris

  • No-cure no-pay (Als de aankoop, om elke (legitieme) rede niet doorgaat, ben je ons ook niets verschuldigd)

  • Vrijblijvend bezichtigen en aansluitend advies

  • Bij opdracht tot aankoop volledige begeleiding t/m overdracht bij de notaris

Wil je een woning met ons bezichtigen?

Bel 070 3641963 of reageer via het contactformulier 

jemakelaar.nl - onafhankelijk aankoopmakelaar