Woning zoeken

Vind jouw droomwoning op de volgende websites:

Funda

De grootste huizensite

Voorbeeld Funda

Funda is de grootste huizen zoeksite in Nederland. In de zoektocht naar een koopwoning loopt zo’n 6 op de 10 zoekacties via Funda. De huizensite biedt de mogelijkheid om een woning te volgen. Blijf op de hoogte van prijswijzigingen en krijg een seintje als de woning (helaas) verkocht is. Funda is visueel sterk verbeterd. De belangrijkste informatie is beter te vinden en de foto’s komen goed tot hun recht.

http://www.funda.nl/


Huislijn

Huislijn.nl

Innovatief en levendig

Website Huislijn

Huislijn toont koopwoningen uit het aanbod van bijna 2500 makelaars in heel Nederland. Sinds kort kunnen ook particulieren hun woning te koop aanbieden op Huislijn. Het aanbod op de huizensite is hierdoor uniek. Huislijn heeft een innovatieve zoekfunctie. U kunt een zoekopdracht uitbreiden met voorkeuren, zoals een dakterras of serre. En met 1 klik voegt u zoeksuggesties toe zoals een jaren dertig woning, in het centrum of in een kindvriendelijke buurt? Het resultaat ziet u onder andere op een handige kaartfunctie. Huislijn is mobiel erg gebruiksvriendelijk. Met maandelijks 1.000.000 bezoekers en leuke blogs is het daarnaast een levendige huizensite.

http://www.huislijn.nl/


Huizensite Jaap.nl

Jaap.nl

Veel extra informatie

Website Jaap.nl

Het aanbod van huizensite Jaap.nl is bijna even groot dan van concurrent Funda. Naast makelaars kunnen huisenbezitters ook zelf hun koopwoning aanbieden. Dit zorgt voor een uniek aanbod op Jaap.nl met huizen die niet op Funda staan. Deze huizensite biedt de mogelijkheid om het aanbod via een kaart te zoeken en te bekijken. Erg handig wanneer u in een bepaalde buurt wilt zoeken. Verder biedt Jaap.nl veel extra informatie over de woningwaarde en de buurt, onder andere met actuele informatie van het CBS. De website blijft overzichtelijk door een rustige indeling en eenvoudige pictogrammen. Mobiel is de website minder overzichtelijk.

http://www.jaap.nl/


 

Huizenzoeker.nl

Cijfers en trends

Huizenzoeker woningaanbod

Het woningaanbod op Huizenzoeker lijkt groot. De website verzamelt echter informatie van diverse huizensites, waardoor het aanbod niet uniek is. Verder is het een frisse website, met een aantal leuke snufjes. Naast de huizenzoekmachine, vindt u op het tabblad ‘cijfers en trends’ statistieken over de huizenprijzen in Nederland. Ook per gemeente kunt u de cijfers raadplegen. Dit maakt Huizenzoeker een erg volledige website met veel extra informatie.

http://www.huizenzoeker.nl/


Zoek alle huizen

Zoekallehuizen.nl

Sobere huizenzoeker

Website zoekallehuisen.nl

Waar het aanbod van ZoekAlleHuizen vandaan komt wordt niet duidelijk op de website, maar het zijn zeker niet ‘alle huizen’. De website is erg overzichtelijk enprettig in gebruik. De website toont weinig reclame, wat zorgt voor een rustige uitstraling. Ook is het mogelijk om de eigen woning via Zoek Alle Huizen te verkopen. Een leuke toevoeging is een opsomming van te koop staande woningen in de buurt.

http://www.zah.nl/


Woningaanbod VBO Makelaars

Vbo.nl

Makelaarssite met zoekfunctie

VBO makelaars

VBO, branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs in onroerende zaken. De website toont het aanbod van de 1100 aangesloten makelaars. Naast de het woningaanbod geeft de website veel actuele informatie over alle onderwerpen die aan bod komen bij het aankopen, verkopen van een huis. Uniek is ook een uitgebreid bedrijfsmatig en agrarisch aanbod.

http://www.vbo.nl/koopwoningen.html


 

De meeste websites bieden de mogelijkheid om het nieuwe aanbod dagelijks per e-mail te ontvangen.

Je droomhuis gevonden? Maak dan gebruik van onze kennis en expertise om het te kopen!

Disclaimer: de informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel jemakelaar.nl zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan jemakelaar.nl niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Jemakelaar.nl garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Jemakelaar.nl wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

jemakelaar.nl - onafhankelijk aankoopmakelaar