Wie zijn wij?

Jemakelaar.nl staat voor een klein team van onafhankelijke makelaars dat zich exclusief richt op het in opdracht van particulieren aankopen van een woning. De makelaars zijn door jaren ervaring goed thuis in de woningmarkt en kunnen je dan ook veel geld, stress en problemen besparen tijdens de vaak toch al zeer spannende periode vanaf bezichtigen tot onderhandelen tot de uiteindelijke overdracht.

We gaan uit van een persoonlijke benadering en je hebt dan ook tijdens de gehele aankoopprocedure steeds te maken met dezelfde makelaar voor al je vragen en het oplossen van eventuele problemen.

We vinden het een voorrecht om mensen te begeleiden bij een zo belangrijke aankoop en doen dit werk dan ook al jaren met veel plezier! Bel eens op en maak vrijblijvend kennis met JeMakelaar.nl of meld je aan voor een vrijblijvende bezichtiging van een door jou gevonden woning.

Ernst Blanken - Aankoopmakelaar

Founder jemakelaar.nl Ernst Blanken

Disclaimer
JeMakelaar.nl heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de inhoud van deze website. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. JeMakelaar.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die via deze website is verkregen. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder de uitdrukkelijke toestemming van JeMakelaar.nl. All rights reserved.

Privacyverklaring
JeMakelaar.nl gaat met grote zorg om met uw gegevens. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd en worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de uitvoering van de opdrachten die wij voor u uitvoeren.

jemakelaar.nl - onafhankelijk aankoopmakelaar